LELKIPATIKA

3 ok, amiért a házi állattal rendelkezőknek jobbak a kapcsolataik

Ne is keresd benne a varázslatot, mert minden tényeken alapul! Kutatások bizonyították, hogy egy állatok képesek megváltoztatni az embert, javítják az életminőségét, a viselkedését, de még az egészségét is, mert nem csak a betegségeket tudják észlelni, de áldott jó természetükkel a kezelésben is a segítségünkre lehetnek. És hogy mindez hogyan a hat kapcsolatainkra? Mindjárt megtudod…

{KEPGALERIA}

2. Pozitív irányba terelik a viselkedést

Egy macska vagy egy kutya mindig kedvességre és szeretetre ösztönzi az embert. Szinte gyakoroltatják velük ezeket a tulajdonságokat, miközben egyre nő bennük az együtt érzés is. Vagyis idővel az embertársaikhoz is így fognak állni. Arról nem is beszélve, hogy sokszor az állat egy-egy tulajdonsága is átragad a gazdira is, így válnak az emberek vidámabbá, energikusabbá, mosolygósabbá, kedvessé, önzetlenné, de sokszor még szebbé is!
Végezetül a kutya társas lény és szeret ismerkedni. Odamegy az utcán vagy a parkban megszagolni másokat. Ez már lehetőséged ad az gazdi számára is ismerkedni, barátkozni, vagy hogy szimplán nyitottabbá váljon.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL