LELKIPATIKA

3 dolog, amit a megbocsátásról tudnod kell ahhoz, hogy az sikeres legyen

Létezik „sikeres” és „sikertelen” megbocsátás? Még szép! Hiszen a megbocsátás egy lelki operáció. Valamivel megsebezték a lelkünket és ehhez szükséges a seb kitisztítása, összevarrása majd gondos odafigyelés rá, hogy regenerálódhasson. Ennek fényében tudnod kell ezt a 3 dolgot a megbocsátásról, illetve, hogy igazából mi számít annak és mi nem!

Mindegy, hogy a párod, egy barátod vagy valaki más bántott meg téged. Akkor is sérülés ért.

A megbocsátásnál észre kell venned, hogy aki ellened vétett az gyenge, szeretetre vágyó, esendő emberi lények. Ilyenek voltak mielőtt megbántottak volna, és ilyenek maradtak azután is.

Lehet, hogy kettőtök közül csak te gyógyulsz meg. Lehet, hogy ő nem kér megbocsátásodból, sőt szeretné ha gyűlölnéd, hogy is gyűlölhessen. De neked el kell érned az üdvösséghez. A megbocsátás őszinte feldolgozás lesz. Őszinte, mert őszinte helyzetmegítélést, őszinte fájdalmat, őszinte gyűlöletet követ. A megbocsátás a szeretet ellenanyaga a gyűlölet ellen. Lassan a gyűlölet is elmúlik, helyette a lelki tisztaság marad. Valamikor egy kapcsolatot újra lehet kezdeni.

De ahhoz szükséges:

  • Megértetni vele mivel bántott meg
  • Át kell éreznie min mentél keresztül
  • Végig kell hallgatnia
  • Tisztázzátok jövőtöket/kapcsolatotokat

És a következő 3 dolog megértése:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Az elnézés nem megbocsátás

Az elnézés éppen a megbocsátás ellentéte. Ezt olyankor tesszük, amikor nem hibáztatható azért, ami történt. Mindannyiunknak sok elnézésre van szüksége. Megbocsátani nehéz, elnézni könnyű. Megbocsátáskor az illetőt felelősnek nyilvánítjuk azért, amit tett. Csak akkor mondhatjuk ki: megbocsátottunk.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL