LELKIPATIKA

3 dolog, amit a megbocsátásról tudnod kell ahhoz, hogy az sikeres legyen

Létezik „sikeres” és „sikertelen” megbocsátás? Még szép! Hiszen a megbocsátás egy lelki operáció. Valamivel megsebezték a lelkünket és ehhez szükséges a seb kitisztítása, összevarrása majd gondos odafigyelés rá, hogy regenerálódhasson. Ennek fényében tudnod kell ezt a 3 dolgot a megbocsátásról, illetve, hogy igazából mi számít annak és mi nem!

Mindegy, hogy a párod, egy barátod vagy valaki más bántott meg téged. Akkor is sérülés ért.

A megbocsátásnál észre kell venned, hogy aki ellened vétett az gyenge, szeretetre vágyó, esendő emberi lények. Ilyenek voltak mielőtt megbántottak volna, és ilyenek maradtak azután is.

Lehet, hogy kettőtök közül csak te gyógyulsz meg. Lehet, hogy ő nem kér megbocsátásodból, sőt szeretné ha gyűlölnéd, hogy is gyűlölhessen. De neked el kell érned az üdvösséghez. A megbocsátás őszinte feldolgozás lesz. Őszinte, mert őszinte helyzetmegítélést, őszinte fájdalmat, őszinte gyűlöletet követ. A megbocsátás a szeretet ellenanyaga a gyűlölet ellen. Lassan a gyűlölet is elmúlik, helyette a lelki tisztaság marad. Valamikor egy kapcsolatot újra lehet kezdeni.

De ahhoz szükséges:

  • Megértetni vele mivel bántott meg
  • Át kell éreznie min mentél keresztül
  • Végig kell hallgatnia
  • Tisztázzátok jövőtöket/kapcsolatotokat

És a következő 3 dolog megértése:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

A megbocsátás nem felejtés

Amikor megbocsátunk valakinek, nem felejtjük el a fájdalmat kiváltó eseményt. Amit elfelejtesz, egyáltalán nem leszel képes megbocsátani. Elfeledett bűnt nem lehet megbocsátani. Az emlékezés rá a fájdalom elraktározása. Rendszerint kétféle fájdalmat törölünk ki emlékezetünkből: 1, túl apró 2, túl borzasztó A legveszélyesebb fájdalmaink azok, amelyekre nem merünk emlékezni. Rettegünk, hogy szembenézzünk valamivel, ami egyszer óriási fájdalmat okozott, s tudatalattink fekete lyukába gyömöszöljük, azt remélve, hogy nem csinálhat bajt. Így is visszajön azonban, álmokban vagy másképp. Egy darabig csendben lapul, hogy aztán később alattomosan ránk támadjon. A felejtés és a megbocsátás két különböző dolog.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL