Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
LELKIPATIKA

10 ok, ami feljogosítja a nőket a sírásra - Ha könnyen elérzékenyülős típus vagy, ez majd megnyugtat!

Szerző:
Szabó Anna
A pasik nem értik és csak a fejüket fogják, hogy mit lehet ezen, azon, egyáltalán, hogy lehet ennyit sírni! De ők ezt nem érthetik! Számunkra viszont teljesen világos, hogy az alábbi 10 ok miért „követelheti” meg azt, hogy megkönnyezzük. Ha te pedig egy könnyen elérzékenyülős típus vagy, akkor íme az okleveled, ami szabad jogot ad a sírásra!

 

A pasik nem értik, kigúnyolják, de néha még egy-egy kemény nő is csatlakozik hozzájuk. Pedig a sírás nem egyszerű picsogás, hisztizés, hanem egy egészséges érzelmi megnyilvánulás, amiben sokkal több rejlik, mint azt elsőre gondolnád! Íme, 10 ok, amiért nyugodt szívvel sírhatnak az érzékeny lelkek!

1. Szomorú filmek. Boldog filmek. Filmek

Ha olyat látunk, amiben a halál elválasztja a szerelmeseket vagy a kutyát a gazditól, sírunk. Ha összejönnek a szerelmesek vagy valaki végre eléri az álmát, sírunk. Ha látunk egy lélekre üdítően ható filmet, sírunk.

2. Mások sorsa

Előfordult már veled, hogy annyira átvetted valakinek az érzéseit, hogy az már szinte neked fájt? Hogy az élete, a sorsa annyira szívbemarkolóan szomorú vagy éppen örömteli, hogy megkönnyezted? Mindegy, hogy jó vagy rossz dolog történt a barátnőddel, a nővel a tévében vagy a cicussal, nálad bizony zápor és zivatar várható. Mert a nők nem csak akkor sírnak, ha őket éri öröm, fájdalom, veszteség, hanem akkor is, amikor másokat! Igen, ez hívják empátiának, amiben a nők az élen járnak!

3. Édes gesztusok

Váratlan virágok a párodtól, a férjed takarít a konyhában, mert tudja, hogy kemény napod volt a gyerekekkel, a szomszéd néni sütit hagy az ajtón egy kedves megjegyzéssel. Ezt a túl sok kedvességet csak így lehet kezelni, mert szeretettnek érzed magad.

4. Esküvő

Ennyi. Ez minden nő álma. A szerelem beteljesülése.

5. Búcsú az állomásokon

A nőknél a búcsúzás kemény dolog, főleg, ha az egyik szerettüket kell felrakni a repülőgépre vagy a vonatra. Az elválás számukra egy rövid idejű, "végzetes" élmény, mikor el kell válniuk és olyakor kicsit a szívük is megszakad. De csak mert nagy a szívük és szeretik a másikat.

6. Mérges vagy

Voltál már olyan dühös, hogy sírtál tőle? Sok nő ezt teszi, ahelyett, hogy kiabál vagy bosszút áll, ami talán néha jobb. Így legalább tutira le is vezetik a feszültséget.

7. Frusztráció

Feszült vagy a munkahelyeden, bosszantanak az emberek. Bár a nők ilyen téren igazi élharcosok, és tűrnek, ameddig csak lehet, de attól még a folyamat mély sebeket vág bennük és ha már tényleg elég fát vágtak a hátukon, olyankor elvonulnak kisírni magukból a feszültséget.

8. Nosztalgiázás

Nézed a régi a képeket, a családi videókat, és a múlt beszél hozzád. A sok szép emlék úgy rémlik fel benned, mintha tegnap lett volna, és teljesen meghatódsz. Igen, a nők érzelmesek, mert gazdag érzelmi világgal rendelkeznek.

9. Meglepetések

Boldog vagy, mikor meglepnek, legyen az akár kicsi vagy nagy, de kiváltja a vízművek beindulását. Fölül. És olyankor záporoznak a könnyek a meghatódottságtól, a meglepettségtől, a boldogságtól. Ez valahol természetes.

10. Dalok

Sok olyan nő van, akinek életének bizonyos szakaszait meghatározza egy-egy dal vagy szép emléke fűződik hozzá. Márpedig olyankor megered a csap... ismét csak felül.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL