LELKIPATIKA

10 kardinális lecke, amelyet minden embernek meg kell tanulnia az életben

Szerző:
Szabó Anna
Sokszor csak túl későn ismered fel, mit is kellett volna tenned, és rengeteg lehetőséget szalasztasz el az életben, pedig az önmegvalósítás mindennél fontosabb. Az egyetlen dolog, amit tehetsz, az, hogy úgy élj, ahogyan szeretnél. Csak így tekinthetsz vissza életed végén elégedetten a múltra.

Engedd el mindazt, ami nem fontos, ne vesztegesd az idődet haszontalanságokra. Értékeld azt az időt, amit magaddal tölthetsz, és töltsd el azt okosan. Ne foglalkozz a mérgező vagy éppen egoista emberekkel. Minden elvesztegetett perc számít, mert az az idő már sosem tér vissza többé, töltsd az idődet olyasmivel, amit igazán szeretsz.

{KEPGALERIA}

NAPOLEON HILL - AZ ERŐ ÚTJA


Napoleon Hill egy elveszettnek hitt kéziratából készült könyvét tarthatod a kezedben. A nemrég napvilágot látott anyag 1941-ben készült el, szerzője kézikönyvnek szánta azoknak, akik próbáltak kiemelkedni a nagy gazdasági világválság csődjéből.

Az önfejlesztő irodalom atyjaként számon tartott, méltán világhíres Napoleon Hill Az erő útja című könyvében nagyon fontos üzenetet ad át olvasóinak; jelenünk nem feltétlenül határozza meg a jövőnket.

Legyél akármilyen szorult helyzetben, legyenek akármennyire borúsak a kilátásaid, tudatában kell lenned annak, hogy birtokodban van AZ ERŐ, amit szándékaid szolgálatába állíthatsz. Jól példázza mindezt a történelem számos nagy formátumú, sikeres személyiségének élettörténete, melyeket Te is megismerhetsz. Az inspiráló elbeszélések rávilágítanak, hogy az erő sokszor teljesen kiszámíthatatlan módon lép működésbe, hogy elvezessen a sikerig.

Formáld át gondolkodásmódod, vidd sikerre Te is azt, amihez a legjobban értesz! Ez a kézikönyv segít, hogy észrevedd és működtesd az erőt. Ha elsajátítod Napoleon Hill saját kezűleg összeállított, mindmáig praktikus, örök érvényű leckéit, az élet olyan lehetőségeket nyit meg előtted, melyekről korábban nem is álmodtál.

Rendeld meg itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL