KÖZÉRZET

Szeretnél leszokni a dohányzásról? - Ez a növény megszünteti a nikotin utáni sóvárgást

Szerző:
Szabó Anna
A dohányzás rendkívül káros az egészségre, és súlyos betegségekhez vezet, azonban leszokni róla nem olyan egyszerű. Ennek az az oka, hogy a szervezet „ragaszkodik” a nikotinhoz, ráadásul minél többet dohányszol, annál többet akar belőle. Ha pedig megvonod tőle, akkor jön a cigaretta utáni sóvárgás, a rossz közérzet, más néven nikotin megvonás. Szerencsére van megoldás!

 

A jó hír az, hogy ha nagyon nem bírod ki anélkül, hogy rágyújts, nem kell mást tenned, mint magadhoz venni egy kis steviát.

Miért a stevia?

Egy közelmúltban végzett német tanulmány kimutatta, hogy a stevia képes megfékezni az alkohol és a cigaretta utáni vágyat. A stevia egy növény, amely a krizantémok családjába tartozik, és általában természetes édesítőszerként használatos. Annak érdekében, hogy csökkentsd a sóvárgást, cseppents néhány csepp steviát a nyelvedre, amikor úgy érzed, legszívesebben rágyújtanál. Kevesen tudják, hogy a vérnyomást is szabályozza, csökkenti a pattanások és a bőrgyulladások kialakulását, illetve növeli a zsírégetés folyamatát a szervezetben.

 

Neveld otthon

A stevia évelő növény, mely a napos helyet kedveli, ezért biztos lehetsz benne, hogy nem éli túl, ha megfagy. Ültesd a növényt 12 cm átmérőjű cserépbe, és kizárólag jó minőségű virágföldet használj, ami soha ne legyen száraz. 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL