KÖZÉRZET

Ismerd meg ezt a tesztet, ha úgy látod, hogy túlzottan hullik a hajad

Szerző:
Szabó Anna
Tudtad, hogy létezik egyfajta teszt, mely megmutatja, hogy a hajhullás mögött áll-e komolyabb probléma, vagy sem? Ha aggódsz amiatt, hogy túlzottan hullik a hajad, mindenképpen végezd el az alábbi tesztet!

Az igazság az, hogy egy átlagos nő kb. 100 hajszálát veszíti el naponta. Természetesen nem lehet megszámolni, hogy te ennél többet hullatsz el, vagy kevesebbet, így van erre egy remek teszt, amit szakértők alakítottak ki, hogy megvizsgálják, valóban túlzottan hullik-e a hajzat.

A „húzás-teszt”

Ezt a tesztet „húzás tesztnek” nevezik. Semmi mást nem kell tenned, mint óvatosan, de határozottan meghúzni a hajadat. Húzd végig a hajadon a kezedet egészen a haj végéig – ha több mint 6 db hajszál marad a kezedben, akkor lehet akár hajhullásra is gondolni.

Ha elvégezted a tesztet, és úgy érzed, hogy túlzottan hullik a hajad, vagy bármilyen kérdésed van, akkor keresd fel a bőrgyógyászodat, hogy megbeszéld vele a továbbiakat.

Ne habozz segítséget kérni, ha bármi problémád észlelsz, végtére is néhány komolyabb betegség is meghúzódhat e mögött, de persze aggódnod sem kell túlzottan egyből!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

közérzet egészség hajhullás hajápolás haj
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL