KÖZÉRZET

Így találj egy kis nyugalomra, még akkor is, ha nagyon elfoglalt vagy!

A folyton zajos irodai légkör, a szociális média és a digitális hírek állandóan arra késztetnek, hogy összeköttetésben állj a világban zajló eseményekkel és információkkal. Ebben az online világban igazán nagy kihívás egy kevéske nyugalomra lelni, pedig a nyugalmas időszak elmaradásának bizony következményei vannak. 

Tanulmányok kimutatták, hogy a béke és a csend segíti a tanulást és a memóriát is javítja, mert olyan sejteket támogatnak, amelyek az agyban a tanulásért és a memóriáért felelősek. Egy harvardi tanulmány szerint a csöndben való elmélkedés felszínre hozhatja a legjobb ötleteket. Igyekezz te is beiktatni némi csöndet a mindennapjaidba, nem számít mennyire vagy elfoglalt.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

4. Hagyd a fejhallgatót otthon

Bár hangulatfokozó, de még a lágy zene is stimulálóan hathat – emiatt érdemes a sétát csöndben élvezni. A környezetedben lévő természetes zajok segítenek abban, hogy nyugodt lehess és feldolgozhasd a téged érő információkat, elősegítik a relaxációt és beindul a kreativitás. A tudomány szerint a természetben való időtöltés további előnyökkel is jár, növekszik a mentális energia, enyhül a stressz, javul a koncentráció és fejlődik a gondolkodási képesség. Éppen itt az ideje tehát, hogy élvezd a természet csöndjét.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL