Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

5 ragyogó módszer, mellyel hatékonyan leküzdheted a krónikus fáradtságot

Szerző:
Szabó Anna
Ha a fáradtság huzamosabb ideig fennáll, akkor krónikus szindrómává alakul. Amennyiben az alvás és már a kávé sem segít, akkor alkalmazd az alábbi módszereket a krónikus fáradtság leküzdésére.

1. Víz

Köztudott, hogy a víz minden élőlény létének alapja. Feltölt energiával, és lendületesebb leszel tőle. Több mint 9000000000000 agyi neuron kommunikál folyamatosan és aktívan egymással. Felelősek azért, ahogy mozogsz, és amiket érzel éppen, a víz pedig elősegíti azt, hogy ezek a sejtek életben maradjanak. A víz ugyanis lehetővé teszi az elektromos ingerület átvitelt. Ez azt jelenti, hogy egy pohár víz a legjobb gyógyszer, ha kimerültnek érzed magad, hiszen feltölt energiával.

Mit tegyél?

Igyál vizet. Kezdd ezzel a reggelt és a nap folyamán se feledkezz meg róla. Az Ayurvéda filozófia szerint egy pohár meleg víz reggel és egy szelet citrom egész napra megfelelő hangulatot biztosít.

További remek módszer a fáradság megszüntetésére, ha hideg-meleg zuhanyt veszel, ezeket váltogatva. Nem kell, hogy nagy hőmérsékletkülönbség legyen, csupán az a lényeg, hogy a tested felébredjen. Elég pár perc és a fáradtság már el is illant!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL