Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

5 dolog, ami árthat az egészséges alvásnak - Így kerüld el ezeket!

Szerző:
Szabó Anna
Sok tanulmány kimutatta, hogy egy 18 és 60 év közötti felnőtt napi alvásmennyisége minimum 7 óra, az optimális egészséges és jó közérzet érdekében. Aki ennél kevesebbet alszik, fokozottan növeli a krónikus betegségek kialakulásának kockázatát, úgymint cukorbetegség, magas vérnyomás, szívbetegségek, agyvérzés és mentális stressz.

 

Rengeteg tanulmány szól erről, mégis sokan még mindig nem figyelnek erre a problémára igazán. Persze, ez annak is köszönhető, hogy nincs annyira szélesen lekommunikálva, hogy maga az alváshiány milyen gondokat okozhat, szemben például a dohányzással. Sajnos azonban sokszor ebben te is hibás vagy, mikor minden mást fontosabbnak tartasz az alvásnál, ezért megmutatjuk, mi az az 5 dolog, ami megzavarhatja az egészséges alvást, és hogyan tehetsz ellene:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

1.    Probléma: fáradt vagy fizikailag, de az agyad képtelen leállni

Annak ellenére, hogy az elme és a test kapcsolatban van egymással, és ezt bárki elfogadja alapigazságnak, néha mégsem így működik a dolog. A szervezetednek nagy szüksége lenne pihenésre, de az agyad mégsem engedi. Ehelyett folyton a soron következő teendők és egyéb gondolatok járnak a fejedben.

Megoldás: lazíts egy kicsit. A legtöbb embert szorítja a kemény munka és az idő, de kicsit ki kell élvezni az életet. Muszáj a testedet és az agyadat figyelmeztetni, hogy tudja, alvás fog következni. A legjobb módja annak, hogy elálmosodj, ha veszel egy forró fürdőt vagy az ágyba viszed a kedvenc könyvedet.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL