Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Vajon miért szeretjük őket? - A Vízöntő jegyűek 5 legszerethetőbb tulajdonsága

Szerző:
Szabó Anna
Nagyon jó terapeuták, öröm velük lelkizni, mert nem csak kiváló hallgatóságok, de isteni tanácsokat is adnak, már csak azért is, mert kivételesen jó emberismerők.  Emellett borzasztóan kreatívak és energikusak, mellettük csupa pörgés és vidámság az élet. Ha tovább szeretnél fürdőzni a dicséret áradatban olvass tovább, mert most jön a Vízöntő jegyűek 5 legszerethetőbb tulajdonsága!

{KEPGALERIA}

1. Utánozhatatlanok

Oly mértékben egyediek a Vízöntők, hogy egyszerűen senkihez sem lehet őket hasonlítani. Nem külsőleg, azért, mert nem követik a divatot, össze-vissza öltöznek, olyan hóbortosan amennyire csak a kedvük tartja. Bár ha öltözködésről és megjelenésről van szó, az egyszer biztos, hogy semmi szokványos dolgot nem viselnek, minden tekintetben kiakarnak tűnni az átlagból, számukra ez életcél. Ezért van az, ha belépsz egy Vízöntő otthonába olyan érzeted támadhat, mintha Alíz, Csodaországában lennétek.
Természetesen a személyiségük is pont ilyen egyedi és ráadásul abszolút kiszámíthatatlanok. Semmi sem az náluk, aminek látszik, tele vannak meglepetéssel, valóságos csodabogarak. Minden szokatlan és elvont dolog érdekli őket.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL