Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Tudd meg, melyik alkímiai csakra kapcsolódik a horoszkópodhoz! - Minden téren kihat rád

Szerző:
Szabó Anna
A csakrák működését a szellemi állapotod, a föld energiái és természetesen a csillagok is befolyásolják, vagyis minden állatövi jegyhez tartozik egy adott csakra. Minden csakrának vannak előnyei és olyan dolgok is, amelyekre érdemes velük kapcsolatban odafigyelned. Tudd meg, melyik csakra kapcsolódik a csillagjegyedhez, és miben hat rád!

 

A csakra tulajdonképpen egy energiaközpont, amely a fizikai testben és a szellemi lényedben is ott rejlik. Olyan csomópontként működik, amely a tested fizikai és pszichikai funkcióit összeköti. A blokkolt csakra évezredek óta ismert jelenség.


Az állatövi jegyekhez tartozó csakrák


A hagyományos értelemben vett alkímiai csakrák fogalma már évszázadokkal ezelőtt ismert volt, miután a keleti mágia összekapcsolódott a nyugati okkultizmussal. Az alkimisták értettek ahhoz, hogy működésbe hozzák ezeket a csakrákat, amelyek segítségével gyógyítottak és összekapcsolódtak a felsőbb hatalmakkal is. A hét fő csakra mindegyike egy-egy adott bolygóhoz tartozik, illetve minden csakrához társítható egy fém és egy kristály.

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL