HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - November 28 - December 04.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Halak

A szinglikre romantikus, már-már álomszerű hét vár, ahogy folyamatosan ismerkednek leendő partnerükkel. Egyedül az árnyékolhatja be napjaikat, hogy kevesebbet találkoznak mostanában és több sem kell egy Halaknak ahhoz, hogy kombinálni kezdjen. Semmiképpen se kezdjenek el nyomozni vagy jelenetet csinálni, inkább foglalják el magukat barátaikkal vagy a hobbijukkal. Meg fogják látni, nincs miért aggódniuk. A héten különben is rendkívül érzékenyek lesznek a Halak, mindent a szívükre vesznek, úgyhogy igyekezzenek pozitív dolgokkal és élményekkel körbe venni magukat, hogy akkor már csak a szép és kellemes élményeket vegyék át.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL