HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - November 28 - December 04.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Nyilas

Bármennyire is nagy késztetést érzel arra, hogy eltűnj pár napra, sajnos nem teheted meg. Nem is felétlenül a munka miatt, hanem mert kötelezettségeid vannak másokkal szemben, akiket nem hagyhatsz cserben. Hidd el, el fog jönni a pihenés ideje és az is, amikor elbújhatsz a világ elől, de még ki kell kicsit tartanod. Ha ez vigasztal, kifizetődőnek fog bizonyulni önzetlenséged és felelősségérzeted, mert megfogják hálálni neked azok a segítségedet, jelenlétedet, munkádat, akiknek ígérted. Egyáltalán a Sorstól is kaphatsz egy nagy hátba veregetést, amiért nem a könnyű utat választottad a döntéseidet illetően.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL