HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - November 28 - December 04.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Skorpió

Tettél vagy tenni fogsz egy egészen csekély szívességet egy barátodnak és nem is hinnéd, de az a szívesség százszorosan megtérül. Ugyanakkor nagyon is szükséged lehet a héten a türelmedre, mert úgy érzed majd, hogy a környezeted, kifejezetten táncol az idegeiden. Ráadásul nehéz döntéseket kell meghoznod és hivatalos ügyeket is kell intézned. Mindez energetikailag lemerít és feszültté tesz. Közben egyre kevesebb időd jut szeretteidre, barátaidra és esetleg a párodra is, ami viszont lelki ismeretfurdalást okoz. De ne ess kétsége, mert a hét végén fordulni fog a kocka, és kitudja milyen meglepetéssel áll elő a Sors, és mindjárt rendkívül szerencsésnek fogod érezni magad!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL