HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - November 28 - December 04.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Kos

Már a hét elején úgy érezheted, hogy teljes a káosz. Legalábbis a fejedben. A rengeteg munka és elintézni való között kezded elveszíteni a fonalat, ami viszont ingerlékenységet és feszültséget válthat ki belőled. Talán segítséget kellene kérned vagy lelassítanod, mielőtt az ünnepek előtt becsődölnél. Arról nem beszélve, hogy igazán dicséretes, hogy ennyire vigyázol a fizikai jólétedre, de a mentális egészségedért is tenned kellene. Pont azért, mert sokszor a lelki és szellemi problémák okozzák a testi kellemetlenségeket. Próbálj meg többet foglalkozni másokkal, hátha ez eltereli a figyelmedet a saját életed nehézségeiről és teendőidről! De minimum engedj meg magadnak néha egy-egy forralt boros pihenős napot.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL