HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - November 21 - November 27.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

{KEPGALERIA}

Bak


Légy türelmesebb és megértő magaddal, adj időt és ne akarj mindig mindent azonnal elvégezni vagy teljesíteni. Érdemes lenne visszavenned a veszett kutya tempóból. Már csak azért is, mert így lemaradsz az élet szépségeiről és csodáiról, főleg így az ünnepek közeledtével. Ráadásul másoknak is szükségük lenne a segítségedre és jó tanácsaidra, de ha kimeríted az energiatartalékaidat, nem fogsz tudni nekik segíteni. Persze azt ne engedd, hogy te old meg a gondjaikat, szabj nekik feltételeket és határt, mielőtt teljesen rád telepszenek. Az a legfontosabb, hogy magadra jusson elég energiád!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL