HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - November 21 - November 27.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

{KEPGALERIA}

 Bika


Ne feledd, hogyha a héten meg is nyersz valamit, mondjuk egy helyzetet, ügyet, vitáskérdést, nem jelenti azt, hogy abszolút győztes és bajnok vagy. Ezt csak azért hangsúlyozzák a csillagok, nehogy bármilyen tekintetben is elszaladjon veled a ló. Nem mintha ettől egoistává válnál, de azt sem jelenti, hogy nyugodtan ülhetsz a babérjaidon vagy, hogy akkor minden energiát fel kellene használnod. Légy előre látó és következetes.  Most ne vágj már semmi új projektbe, és nagyot se akarja alakítani, inkább csak apró lépésekben haladj tovább. Ezzel aztán igazán megmutathatod másoknak, milyen kiváló stratéga vagy!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL