HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - November 14 - November 20.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Kos

Már érezted, és a napokban be is fog bizonyosodni, hogy valakivel meg fog gyűlni a bajod. A héten ki is robban a vita. De légy azzal óvatos, hogy mennyire bocsátkozol bele, nem biztos, hogy ezúttal is a legőszintébb véleményedet kellene az illető fejéhez vágni. Bármennyire is nehezedre esik, ezúttal érdemes lenne vissza fognod magad. De más tekintetben sem lehetsz meggondolatlan, nézz szembe minden problémával, különösen azokkal, amelyek a magánéletedet érintik! Joggal érezheted azt, hogy a napokban minden gond a nyakadba szakad. Ha nem hagysz ki semmit, a hét végére már minden problémát megoldhatsz.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL