HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - November 07- November 13.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Skorpió

A héten nagyon is hatályos lehet a te esetedben a közmondás, miszerint „sokat akar a szarka, de nem bírja a farka”. Nem csak olyan dolgokban lehet ez érvényes, hogy több munkát, feladatot vállalsz a siker érdekében, hanem úgy is igaz lehet, hogy szó szerint akarsz egyre több mindent. Nem baj, hogy áldozol magadra és eleget teszel vágyaidnak, de vigyázz arra, hogy csak olyat vegyél meg, amire valóban szükséged is van. Illetve nem biztos, hogy pont az ünnepek előtt kellene elszórnod a pénzedet. Az volna a legjobb, ha most nem vágnál bele semmi újba és nem vennél a nyakadba plusz feladatokat, mert így is lesz elég teendőd az év vége közeledtével.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL