Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - November 07- November 13.

Szerző:
Szabó Anna
Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Kos

A héten sokkal inkább felismered az ok-okozati összefüggéseket és a párhuzamokat az életedben. Ez különösen jól fog jönni akkor, amikor a napokban valaki egy különleges ajánlatot tesz neked, amit érdemes is lenne elfogadnod. De akkor se rettenj meg, mikor az élet úgy keveri a kártyáit, hogy szükséged lenne mások segítségére, illetve a „hasznukra”, és merd őket bátran belevonni vagy felhasználni, ha szükségét érzed. Gondolj arra, te is sokat segítettél már nekik, vagy legalábbis visszaadod nekik a szívességet. A napokban további sikerek várnak rád és mindezt majd a hétvégéd fogja megkoronázni.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL