HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Március 27. - Április 2.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

{KEPGALERIA}

Halak

Szinte egész héten morcos leszel és még a környezetedet is nehezen tudod elviselni, de még a párodat is, aki nem tehet semmiről. Persze ha nem éltek együtt, el tudod kicsit kerülni, de akiknél ez nem játszik, ott muszáj lesz toleránsnak lenniük és mérgüket nem a kedvesükön vezetni le. Talán az is bánt, hogy úgy érzed, a munkahelyeden nem becsülnek meg, vagy legalábbis nem azt kapod, amire számítottál. Ha többre vágysz, akkor a héten lehetőséged lesz arra, hogy tegyél is érte! Emellett úrrá lesz rajtad a szokásos érzés, hogy a környezeted nem ért meg, és emiatt magányosnak érzed majd magad, emiatt is szeretnél inkább elbújni a világ elől.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL