HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Március 27. - Április 2.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

{KEPGALERIA}

 Bika

A napokban elkaphat a tavaszi hangulat, és mindenbe belevágod a fejszédet, amibe csak tudod.  Ez még talán hagyján is, de tőled szokatlan módon váratlan döntéseket is hozol. Ezzel azért légy óvatos, nehogy a nagy vállalkozó szellem tévútra csaljon. Sokak szemében lesz megnyerő az új, bátor, tüzes, kissé vadóc természeted.  A szingliknek ez pláne jól fog jönni, mert találkozhatnak valakivel a héten, akit azonnal megbabonáz majd a különleges természetük. De a párok életében is ösztönzően hat majd a változás. A munkát kereső Bikáknak jó hír lehet, hogy a héten minden esélyük meg van arra, hogy elhelyezkedjenek, vagy munkát váltsanak azok, akiknek jelenleg is van.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL