HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Március 13. - Március 19.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Vízöntő

Fontos, hogy a héten minden helyzetben megőrizd a nyugalmadat, bár ha már úgy éreznéd, elveszíted a béketűrésedet, akkor is diplomatikus keretek között add a másik tudtára a nem tetszésedet, mert a napokban rengeteg múlhat azon, hogy kinek és hogyan fogalmazol. Sajnos mostanában úgy érzed, minden és mindenki a terhedre van, még a szeretteidet is, és hidd el, nem tudod elrejteni ezeket az érzéseidet ellőttük. Pedig könnyebben vészelnéd át ezt a hetet, ha inkább rájuk támaszkodnál, semmint kerülni próbálnád őket. Ha a munkahelyeden kritikával illetnének, akkor is viseld méltóságteljesen, így sokat nőhetsz feletteseid szemében!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL