Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Május 15. - Május 21.

Szerző:
Szabó Anna
Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Bak

A következő napokban meglehetősen érzékeny leszel és túlreagálsz mindent, illetve hirtelen fortyansz fel. Úgy érzed, mindenki csak bosszant és idegesít. Nagyon óvatosnak kell lenned, mert most könnyen megeshet, hogy előbb jár el a szád, mintsem gondolkodnál, márpedig úgy rengeteg ember megsérthetsz. Azon se lepődj meg, ha a párod is civakodik veled, hiszen őt is irányítani próbálod, ahogyan másokat. Fordítsd inkább figyelmedet a munkád és karriered irányába, ahol minden esélyed meg lesz az előrelépésre. Bár jelenleg a vele járó plusz munka is csak zavarni fog, de legalább majd a sikerek a kedvedre tesznek.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL