Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Május 08. - Május 14.

Szerző:
Szabó Anna
Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Szűz

A napokban finoman szólva is nyűgös leszel. Könnyen lobbansz haragra, még könnyebben sértődsz meg. Túl érzékeny vagy és persze a külvilágban látod a hibát. Így nem is jelent majd túl nagy nehézséget összeveszni a pároddal, utólag pedig már könnyű bocsánatot kérned. Megelőzhetnéd azzal, hogy több türelmet tanúsítasz az irányába, mint ahogy ő is megteszi ezt a te esetedben. De szerencsére nem tart sokáig ez az állapot, különösen akkor, ha megpróbálsz rájönni arra, hogy valójában mi is az, ami bánt téged. Ha hajlandó vagy magad mögött hagyni ezt a hangulatot, akkor a csillagok készen állnak arra, hogy minden lehetőséget megadjanak egy újabb karrierbeli vagy üzleti bravúrhoz.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL