Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Május 08. - Május 14.

Szerző:
Szabó Anna
Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Bika

Ennél kellemesebb hírt aligha kaphatnál, minthogy pénz áll a házhoz. Nagyon is szerencsés hét elé nézel, és ha nem is hatalmas összegről van, és talán nem is egyszerre kapod meg, de hosszú távon biztosíthatod vele a jövődet. Ellenben a szerelmi életed már nem lesz ilyen mesebeli, ahol a partnered tette komoly vitát idézhet elő. Odáig fajulhat a veszekedés, vagy maga a helyzet, hogy az egész kapcsolatotokat megkérdőjelezed. Egyszeriben minden más is előkerül a szőnyeg alól és ez alaposan el fog gondolkoztatni, hogy mi is legyen a párkapcsolatotok sorsa. De legalább a munkahelyeden érezhetően a segítségedre lesznek a többiek és jóleső érzéssel tölt majd el a csapatszellem.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL