HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Május 01. - Május 07.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Halak


Meglehetősen pesszimista hangulatban leszel a napokban. Meglehet, hogy erre a jelenleg nem túl fényes szerelmi életed is rátesz, a nemrégiben véget ért kapcsolatod vagy a jelenlegivel nem vagy megelégedve. Ez esetben bármennyire is halasztod, hamarosan döntést kellene hoznod. A munkádat és kötelességeidet viszont nem halogathatod. Most minden rajtad múlik, nem számíthatsz a segítségre, úgyhogy bele kellene húznod, ha nem akarsz összetűzéseket a főnökeiddel. Arról nem is szólva, hogy a munka legalább feledtethetné veled a bánatodat. Még az is lehet, hogy egy jó ajánlatot kapsz a napokban, de előtte légy kellően informálva, mielőtt beleugranál!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL