HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Május 01. - Május 07.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Mérleg


Kissé magad alatt lehetsz a napokban, mert úgy véled, minden csak rosszul alakul körülötted. Problémák merülhetnek fel a magánéletedben és a karrieredben egyaránt. A párok életét kellemetlen viták tarkítják, régi sebek és sérelmek kerülnek a felszínre. Ez a megbocsátások ideje, így hát ha sikerrel tudjátok kezelni a múltban történteket és igazán túl tudtok lépni felette, akkor fényes jövő elé néztek. Egyedül a szinglik lélegezhetnek fel, akikre romantikával tűzdelt napok várnak. Viszont nem kímélik a Mérlegeket a munkahelyükön sem, ahol könnyen konfrontálódásba kerülhetnek és a félreértelmezhető, nem megfelelő kommunikáció tovább ronthat a helyzeten.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL