Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Június 26. - Július 2.

Szerző:
Szabó Anna
Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Halak

Jobban oda kellene figyelned az anyagiakra, semmint az jelenleg teszed. Ha éppen nincsenek is anyagi gondjaid, akkor is alaposabban meg kellene fontolnod, hogy mire költesz, így elkerülheted az esetleges jövőbeli kellemetlenségeket. A magánéletedben is kellene fogadnod, hogy a szeretteid önmagadért szeretnek nem az ajándékokért vagy bármi másért, amit pénzből adhatsz meg nekik. Vedd le magadról ezt a terhet, amit saját magadra róttál ki és meg fogod látni, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb leszel. Talán most az is meg fog nyugtatni, hogy a csillagok is plusz jövedelemforrást jósolnak neked!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL