Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Július 31 - Augusztus 6.

Szerző:
Szabó Anna
Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

{KEPGALERIA}

 Skorpió

Feletteseid szeretnék megszilárdítani a posztodat a munkahelyeden, de te inkább már kifele kacsingatnál, mert saját vállalkozásra vágysz vagy mert valahonnan jobb lehetőség érkezett. Ha úgy érzed menned kell, ahogy ne engedd, hogy letérítsenek az utadról, ugyanakkor csak olyat vállalj, ami nagy részt biztos, nehogy véletlenül két szék közé ülj. Ezt a tanácsot fogadják meg azok, akik a szerelemben készülnek ekkorát lépni és partnerváltás küszöbén állnak. Bár egyes Skorpióknál pont, hogy a megkomolyodás ideje jön el, és készek felvállalni a kapcsolatukat, sőt, akár összeköltözés vagy lánykérés elébe néznek.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL