HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Július 3. - Július 9.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

{KEPGALERIA}

 Rák

A héten nem leszel valami kicsattanó formában, jóformán semmihez sem lesz kedved. Testileg-lelkileg is fáradtnak érzed magad. Emiatt ne lepődj meg, ha a héten kisebb-nagyobb bakikat követsz el. Légy magaddal türelmes és megértő, el kell fogadnod, hogy mostanában kissé szétszórt leszel. De sajnos ezekkel együtt kellemetlen vitáid és helyzeteid adódhatnak a környezeteddel. Szerencsére nem tart sokáig ez az állapot és nyom nélkül eltűnik a hét végére. Hamarosan minden rendben lesz, és úgy érezheted, visszatérhetsz az „életbe”. Ezért a héten ne hozz végeleges döntéseket és kerüld a konfliktusokat. Próbáld meg a párod biztos kezeire bízni magad.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL