HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Július 3. - Július 9.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

{KEPGALERIA}

 Ikrek

Egy kissé bonyolult, bosszantó, kellemetlen hét elé nézel, kezdve azzal, hogy rengeteg munkád fog adódni és élni is alig marad időd. De az élet több területein is felszínre bukkan a tény, hogy túl sok kötelezettséget vállaltál, vagyis nem csak a karrierben, de a magánéletben is. Ez pedig már fizikai szinten is vissza fog ütni, nem csak lelki síkon. Még az is lehet, hogy a hét közepe felé kirobbansz, és elveszíted a fejedet. Rá kellene döbbened, hogy senki nem várta azt tőled, amit most csinálsz, magadnak állítottad fel ezeket a követelményeket. Le kellene már rombolnod a magadnak felállított gátakat, így a hétvégét akár a békés szerelem jegyében is élvezhetnéd.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL