HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Július 3. - Július 9.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

{KEPGALERIA}

 Bika

A napokban különösen szükséged lesz a béke, türelem, nyugalom hármasságának a gyakorlására. Ügyelj arra, hogy ez a kombináció segítsen a döntésben és vezéreljék a lépteidet. De ha mégis úgy érzed bakot lőnél, semmiképpen se kend azt másokra. Mostanában alapból kerüld a hirtelen felindulásból történő lépéseket, döntéseket, ne hamarkodj el semmit, ugyanis ez a hét nem kedvező a változásoknak, sem a fordulatoknak. Most nem érdemes semmi újba belevágnod, minden maradjon csak a tervezgetés szintjén. Továbbá ne csak magaddal, hanem másokkal szemben is alkalmazd az előbb említett hármasságot, mert szükséged lesz rá a munkahelyen és a párkapcsolatban is.

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL