HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Január 23 - Január 29.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Vízöntő

Mást sem csinálsz, csak igyekszel kezedben tartani a gyeplőt. Görcsösen próbálod irányítani az életed, de még az embereket is benne. A főnök, a diktátor szerepére vágysz és mindent meg is teszel azért, hogy elérd. Ám ugyanakkor így égeted fel a kapcsolataidat is, mert nem mindenki vágyik irányításra. Ha azt látod, hogy bizonyos vágyaid, szándékaid, az akaratod visszapattannak, és hiába erőszakolod, valami nem jön össze, akkor talán megérhetned, hogy ennek oka van. Nem minden és mindenki formálható a kedved szerint. Ha nem akarsz nagyokat csalódni, akkor légy rugalmasabb és engedékenyebb önmagaddal és másokkal szemben és élettel is is.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL