HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Február 20. - Február 26.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Halak

Rád tör a „lázadhatnék” a munkahelyeden. Idegesítenek a szabályok és az elvárások és úgy érzed mindeközben még csak nem is értékelnek. Szeretnél végre olyan tag lenni, aki irányíthat és döntést hozhat. Még meg is kaphatod a vágyadat, ha igazán küzdesz érte, vagy talán elgondolkozhatnál azon, hogy egy másik hely jobban becsülné azt a munkát, amit a jelenleginél elvégzel. Párkapcsolatban égy óvatos, mostanában túlságosan is a kedvesed nyakán lógsz, akinek sok lehet ez a szeretetáradat. Több teret kellene hagynod neki és szeretetedet másokkal is megosztani. Rá kellene jönnöd, hogy nem csak ő létezik az életedben.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL