HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Február 20. - Február 26.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Vízöntő

Egy kissé mintha el lennél varázsolva. Nem figyelsz, sokat hibázol és igazából nincs is kedved semmihez. Unalmasnak és egyszerűnek érzed a munkát és az egész életedet. Emellett egyenesen kifolyik az idő a kezedből és úgy érzed, egész nap nem csináltál semmit, még sincs időd semmire. Sok tekintetben változtatnod kellene, azzal kezdve, hogy összeállítasz egy fix ütemtervet magadnak, amit feltétlenül betartasz. Utána jöhet az új lehetőségek keresése. Eközben valaki folyamatosan próbálná megdobogtatni a szívedet, de te jóformán észre sem veszed – vagy csak nem akarod –, pedig érdemes volna esélyt adni neki.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL