HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Február 20. - Február 26.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Nyilas

Elégedetlen vagy a munkáddal és az életed egyéb más területeivel is. Magadhoz képest méltatlannak érzed és többre vágysz. Kiugró lehetőségekre, sikerre és elismerésre. Éppen ezért talán most jött el az ideje a váltásnak, legalábbis karrier tekintetében könnyen megteheted, hogy új horizontok után nézel. A párkapcsolat témája már sem könnyű, ahol ugyancsak rengeteg a konfliktus és az elszabadult indulat. Próbáld meg rendezni a feszültségeket és lehetőleg ne mondj vagy tégy olyat, amit később megbánhatnál. Ha most ügyesen oldod a meg a gondokat, akkor ismét virágzó lesz a kapcsolatod.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL