HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Február 20. - Február 26.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Szűz

Mostanában túl durva, erélyes és lekezelő lehetsz a munkatársaiddal szemben. Ez a főnöki szerep nem tesz jót a renomédnak és sokak szimpátiáját elveszítheted, ha nem térsz időben észhez. Bármi is zavarjon vagy nyomja a szívedet, természetesen mond el, de ne ess abba a hibába, hogy egyszerre borítod az emberek nyakába még azt is, amit tavaly követtek el. Ráadásul ezt a tanácsot a párkapcsolatodat tekintve is érdemes megfogadnod. Légy mindenkivel diplomatikus és kompromisszum kész. De ha otthon is zsarnokoskodsz, a szeretteid fellázadnak ellened, és abból még kellemetlenebb gondjaid lehetnek.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL