HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Február 13. - Február 19.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Nyilas

A héten rendkívül zárkózott, sokszor talán ellenséges is leszel a környezeteddel, akik nem tudják majd mire vélni, mert láthatóan nem volt konfliktus az életedben és senki sem bántott meg. Mégis kedvtelen, morcos és elutasító leszel. Minden feladatodat és embert nyűgnek érzel és persze minden bosszant. Mindez természetesen rengeteg konfliktushoz és vitához fog vezetni. Egyszerűbb volna szembenézned azzal, mi az, ami bánt, és esetleg közölni a környezeteddel, hogy nem velük van bajod. Máskülönben mindenki magára fogja venni a viselkedésedet, a párodat pedig egyenesen vérig sértheted. Ráadásul így is van elég párkapcsolati problémátok is, amelyek megoldásra várnak.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL