HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Február 13. - Február 19.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Rák


Szörnyen érzékeny leszel a héten, és persze próbálod ezt nem kimutatni a környezetednek, ám akik nem vakok, meg tudják már különböztetni, mikor mosolyogsz igazából és mikor erőlteted. Kellemetlen csalódás fog érni, ha azt hiszed, az érzelmek kimutatása gyengeség és az álarcoktól leszel erősebb. El kellene engedned azon ősi félelmedet, hogy mindenki csak megbánt vagy úgy sem teljesülhetnek a vágyaid. Talán a színészet gyakorlása helyett legalább egy-két hozzád közelállóval megoszthatnád az érzéseidet. A párodtól se várd el, hogy kitalálja a gondolataidat. Ha romantikára és meghittségre vágysz, add a tudtára, máskülönben tényleg csak sírás lesz a vége, hogy ő nem ért meg téged.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL