HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - December 19 - December 25.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Vízöntő

Csöndes korszakodat fogod élni a napokban. Nincs kedved az emberekhez, sőt, egyenesen idegesítenek téged. Leginkább csak magaddal és a saját világoddal foglalkoznál, mert minden és mindenki más teher neked. Még felkelni is alig van kedved, energiátlannak és elgyötörtnek érzed magad. Ne aggódj, ez csak Karácsonyig tart, utána már jön a felüdülés, amitől sokkal jobban fogod érezni magad! Addig is próbáld meg pihenéssel és aktív kikapcsolódással túlélni a napokat, vagy legalább tölts több időt a kedveseddel. Merd kezdeményezni, hogy kiruccanjatok valahova, jót tenne neked a környezetváltás.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL