HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - December 19 - December 25.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Bak

Mostanában egy kissé magadba vagy fordulva. Nem találod a kapcsolatot a külvilággal, talán nem is vagy rá kíváncsi, de mégis tele vagy energiával. Vagy feszültséggel? Elő kellene bújnod a vackodból és legalább a pároddal vagy családoddal kikapcsolódni menni vagy minimum gyógyító társaságukat élvezni. Meglepődnél, milyen jó hatással lennének rád! Talán nem véletlenül vágysz rájuk. Többet kellene lenned a szabadban vagy legalábbis olyan helyeken, ahol nyugalomra lelsz, hogy elmúljon belőled a belső feszültség és nyugtalanság. Ám a szinglik számára ez egy kellemes időszak lesz, ugyanis rendkívül népszerűvé válnak az ellenkező nem szemében.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL