HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - December 19 - December 25.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Nyilas

Minden nehezen és nyögvenyelősen megy a héten. Úgy kell magad megerőszakolni minden egyes feladathoz, de még ahhoz is felkelj reggelente az ágyból. Nincs kedved semmihez, egyedül a barátokhoz meg a lazuláshoz van. Ez most rendben is van, hiszen már úgyis mindenki ünnepi hangulatban van, ez a nagy szerencséd. Még szerencse, hogy a pároddal szemben aktív vagy és te kezdeményed a különféle programokat meg a családlátogatásokat. Szeretnél minél több időt a kedveseddel tölteni, romantikában és meghittségben. Mind a kettőtöknek jót is fog tenni, ha így cselekszel.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL