HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - December 19 - December 25.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Mérleg

Egyedül egy tényező kelthet feszültséged a mindennapjaidban, méghozzá az időhiány. A munka végeztével kezdődik a készülődés és a rokonlátogatás. Különben egyikkel sem lenne a bajod, egyedül az a bánt, hogy alig jut időd önmagadra és egy kis szentimentális merengésre. Pedig ez a leghőbb vágyad, hogy egy kis időt tölthess a lelked szentélyében. Közben meg szeretnél a pároddal lenni, akivel kölcsönösen vágytok egymás társaságára és az ünnepek alatt még sikerülne is szorosabbra fűzni egymással a szálakat. Tele leszel elfojtott vágyakkal és szenvedéllyel, ami legalább gazdag szexuális életet ígér az ünnepi időszakra.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL