HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - December 19 - December 25.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Oroszlán

Teljesen elfogadható, hogy kimerült vagy, hiszen az elmúlt hetekben pörögtél és maximálisan kitettél magadért. Ezzel csak az a gond, hogy mások könnyen félreértenek és azt hiszik haragszol rájuk és rosszkedvű vagy. Pedig csak arról van szó, hogy nincs semmi energiád másokhoz és a legszívesebben elvonulnál a világ elől. Talán ezt is kellene tenned, legalább egy kicsit, vagy találni valami olyan elfoglaltságot, aki kikapcsol és a kedvedre van. Pihenned kellene még az ünnepek előtt ahhoz, hogy képes legyél az ünnepeket lehető legjobb formádban megélni és megünnepelni a többiekkel. De ha ez nem sikerülne, akkor is légy óvatos az ünnepek alatt, mert elég egy rossz szó is ahhoz, hogy kitörjön a családi vita.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL