HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - December 19 - December 25.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Rák

Meglehetősen szórakozott és szétszórt leszel a napokban. Azt se tudod hol áll a fejed, könnyen elhagysz és eltűntetsz dolgokat magad körül, de még a fontos dátumokat is elfelejtheted. Így nem csoda, hogy a munkahelyeden is romlani fog a teljesítőképességed. Ha ez nem lenne elég, még a szerelmi életedben is várható némi konfliktus, vita. Be kell látnod, a párod fáradt, te meg érzékeny vagy. A karácsonyi ünnepek hoznak majd némi enyhülést, de csak akkor, ha sikerül addig beszélnetek a gondjaitokról és kibékültök! Ezért ne halogasd ezt a beszélgetést, inkább ejtsd meg minél előbb.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL