HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - December 12 - December 18.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Bak

Túl komolyan veszed az életedet, a munkádat, a kapcsolatodat. Igyekszel minden téren kiemelkedően teljesíteni és a maximumot nyújtani. Főleg a munka terén, ahol az előléptetésre hajazol és ezért sem idővel, sem energiával sem spórolsz a célod elérésének érdekében. Mindeközben arra vágysz, hogy a kedvesed még jobban szeressen és egy kicsit kényeztessen. Meg is kaphatnád, ha esetleg ezt megmondanád a kedvesednek, ahelyett, hogy azt várnád, majd ő kitalálja a gondolataidat. Persze, hogy csalódott vagy, hogy nem kapod meg, ha szegény azt se tudja, mit vársz tőle, aki egyébként is nagyban azon igyekszik, hogy neked megkönnyítse az életedet.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL