HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - December 12 - December 18.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Oroszlán

Tudod, hogy mit akarsz és azt is, hogyan érheted el. Meg van hozzá a kellő kitartásod, a harci vágy, vagyis minden, ami által elérheted a vágyott sikert. Ám amíg eljutsz odáig és győzelmet aratsz, arra kellene figyelned, hogy ne taposs el másokat útközben és ne lépj át felettük. Különben könnyen meg fogsz bántani és sérteni sokakat a környezetedben. Ne is csodálkozz, ha önzőnek vagy egoistának, gátlástalanak fognak titulálni. Valósítsd meg önmagad és a vágyaidat, de nem mindegy, hogyan teszed azt. Ez főleg a munkahelyeden érvényes, de azért a párkapcsolatod is légy csak óvatos, még akkor is, ha ott mostanában nagy lesz az egyetértés.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL