HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - December 12 - December 18.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Rák

A napokban csordultig leszel tetterővel. Dolgozni akarsz, haladni és emiatt hajlamos leszel dirigálni is, amit viszont a párod, a családod és a munkatársaid nem igen fognak tolerálni. Rendben van, hogy te most a fejedbe vetted, hogy túlteljesítesz, de nem várhatod el másoktól, hogy ők is ezt tegyék. Akkor oszd azt észt, amikor kérik, különben a keresetlen tanácsaiddal és instrukcióddal ki fogod borítani őket. Erőszakosság helyett inkább kellő türelemmel és empátiával közelítsd meg a többieket, meg fogod látni, hogy mindjárt célravezetőbb lesz céljaid eléréséhez. Néha próbáld meg magad a helyükbe gondolni, hogy te sem örülnél bizonyos dolgoknak, amit rajtuk próbálsz gyakorolni.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL